Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25465
Назва: Економіка праці та соціально-трудові відносини
Автори: Дяків, О. П.
Островерхов, В. М.
Прохоровська, С. А.
Слівінська, Н. М.
Ключові слова: економіка праці
соціально-трудові відносини
праця
соціальна політика
соціальне партнерство
людський капітал
ринок праці
нормування праці
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Економіка праці та соціально-трудові відносини [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. / О. П. Дяків, В. М. Островерхов, С. А. Прохоровська, Н. М. Слівінська. - 2-ге вид., переробл. і доповн. - Тернопіль : ТНЕУ, 2016. - 391 с.
Короткий огляд (реферат): Курс «Економіка праці та соціально-трудові відносини» вивчають студенти всіх економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, що свідчить про важливість та значимість цієї дисципліни. Навчально-методичний посібник з дисципліни «Економіка праці та соціально-трудові відносини» містить різні види завдань для практичної та самостійної підготовки студентів: теоретичні питання робочої програми, найменування та опис компетентностей, формування яких забезпечує вивчення дисципліни, питання для обговорення, групові завдання, індивідуальні науково-дослідні завдання, різні види завдань для самостійної роботи та тематику проведення тренінгових занять, задачі і тести, приклади розв’язування задач, перелік рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25465
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekonomika prazi_2016.pdf4.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.