Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25790
Назва: Методологія наукових досліджень і написання дипломних робіт
Автори: Дзюблюк, Олександр Валерійович
Чайковський, Ярослав Іванович
Дата публікації: 2010
Видавництво: Тернопіль: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дзюблюк, О.В. Методологія наукових досліджень і написання дипломних робіт [Текст]: Навчально-методичний посібник / О.В. Дзюблюк, Я.І. Чайковський. – Тернопіль: ТНЕУ, 2010. – 108 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику розглядаються питання науково-дослідної роботи студентів. Окремі розділи присвячено огляду методології, методики і методів наукового дослідження. Особлива увага приділена загальній характеристиці, структурі і вимогам до змісту дипломних робіт за освітньо- кваліфікаційними рівнями “спеціаліст” і “магістр”. Посібник включає послідовність виконання та вимоги до оформлення дипломних робіт. До посібника додається порядок захисту, керівництво та рецензування дипломних робіт. Посібник містить перелік тем дипломних робіт за освітньо- кваліфікаційними рівнями “спеціаліст” і “магістр” спеціальності “Банківська справа”, список рекомендованої літератури і додатки, необхідні для написання та оформлення дипломних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25790
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.