Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26338
Назва: Теоретико-методологічні засади екомологічної парадигми
Автори: Ткач, І. І.
Ключові слова: економічна наука
методологія економічних досліджень
екомологія
рівновага інтересів
сталий розвиток
енергоощадна політика
духовний аспект суспільно-економічного розвитку
економічна свобода
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Ткач, І. І. Теоретико-методологічні засади екомологічної парадигми [Текст] : монографія / І. І. Ткач. - Тернопіль : ТНЕУ, 2014. - 488 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено теоретичні та методологічні основи екомології як нового наукового напряму, що відображає подальший поступ економічної науки. На основі критичного аналізу популярних теоретичних конструкцій запропоновано нове методологічне підґрунтя наукових пошуків для дослідження економічних явищ і процесів, подано основні засади екомологічної парадигми, що органічно поєднує напрями екологічної та інформаційної економіки з врахуванням духовного сегменту, якому надається провідне значення для економічного розвитку. Книга розрахована на вчених-економістів, які вивчають теорію й методологію економічної науки, а також буде корисною для державних діячів та управлінців різного рангу, для студентів, що вивчають економіку, філософію, соціологію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26338
ISBN: 978-966-654-367-0
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3-Tkach_Teor-metodol_zasady.pdf3.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.