Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27052
Назва: Основи правознавства
Автори: Кравчук, Валентина Миколаївна
Васильків, Ірина Дмитрівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво "Астон"
Бібліографічний опис: Основи правознавства: підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів/ Кравчук В.М., Васильків І.Д. – Тернопіль: Астон, 2017. – 280 с.
Опис: Підручник підготовлено відповідно до Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти (2011) та Навчальної програми з основ правознавства для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженої на колегії МОНУ 08.09.2016. Зміст підручника містить теоретичний матеріал відповідно до вікових особливостей учнів і практичні завдання для формування умінь застосовувати знання норм різних галузей права у розв’язанні життєвих ситуацій та вибору моделі правової поведінки. Методичний апарат підручника сприятиме розвитку навичок критичного мислення та предметних компетентностей дев’ятикласників, а також реалізації міжпредметних зв’язків. Рубрики підручника («Слова учителя», «Зверни увагу», «Із першооснов», «Додаткова інформація», «Право, виражене в тексті закону»), система завдань і запитань для роботи на уроці і вдома, матеріали для практичних занять та уроків узагальнення знань дозволять учителеві обрати оптимальну форму роботи з учнями, використовуючи особистісно зорієнтований підхід. Для учнів 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів правознавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27052
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9_klas_osnovi_pravoznavstva_vasilkiv_2017.pdf12.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.