Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27288
Назва: ДОКУМЕНТАЛЬНО-КОМУНІКАЦІЙНА ФУНКЦІЯ УКРАЇНОМОВНОЇ ПЕРІОДИКИ США ЩОДО ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ (НА ПРИКЛАДІ СУА)
Автори: Біловус, Леся Іванівна
Ключові слова: Україномовна періодика США, інформаційний простір, українська діаспора, Союз українок Америки
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Термінологія документознавства та суміжних галузей знань: зб. наук. праць /Київський національний ун-т к-ри і мист-в; Ф-т культурології. За заг. ред. В.В. Бездрабко. – К., 2017. – Вип. 10. – 240 с. – С. 201-206.
Короткий огляд (реферат): Дослідження зорієнтоване на моніторинг періодичних видань української діаспори США («Свобода», «Час і Події», «Міст», «Наше життя», «NOVAгазета», «Українське слово») з метою аналізу їх документально-комунікативної функції щодо діяльності Союзу українок Америки. На основі статей, інтерв’ю, звітів з’ясовано, що ця організація ставить собі за мету збереження української духовності, традицій та національної свідомості як своїх членів, так і української громади, особливо молоді. Публіцистичний матеріал дає чимало фактів щодо діяльності окремих відділів Союзу українок Америки, рішень його загальних Конвенцій, відомостей про влаштування численних мистецьких заходів, різних ювілейних, товариських та громадських зустрічей, існування стипендіальних програм для українських студентів, акцентуючи на репутації організації як провідної й найчисельнішої щодо гуманітарної допомоги українцям по всьому світі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27288
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.PDF293.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.