Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27518
Назва: АНАЛІТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ЯК ОСНОВА УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ ПОТОКАМИ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Ніпіаліді, Ольга Юріївна
Ключові слова: грошові кошти, управління, аналіз, грошові потоки, фінансова стійкість,платоспроможність,фінансова звітність, фінансова стратегія.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопіль.- Світ фінансів. –№2.–2017.
Бібліографічний опис: Ніпіаліді О.ЮАНАЛІТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ЯК ОСНОВА УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ГРОШОВИМИ ПОТОКАМИ ПІДПРИЄМСТВА ./ Світ фінансів. -№2.– 2017.–С.93-105.
Серія/номер: ;№2
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність та особливості наявних методичних підходів щодо організації управління грошовими потоками підприємства. Досліджено та охарактеризовано основні етапи, за якими відбувається процес управління. Встановлено, що збалансований рух та ефективне управління грошовими потоками підприємства сприяє формуванню додаткових інвестиційних ресурсів з метою збільшення прибутку. Удосконалено і доповнено методику аналізу фінансової стійкості та платоспроможності підприємства, яка надасть можливість отримати додаткову інформацію, що стосується факторів впливу на визначення рівня фінансового стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27518
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Світ фінансів.pdf634.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.