Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27520
Назва: Типологічний підхід та його можливості в теорії і практиці соціальної роботи
Інші назви: Typological approach and its possibilities in the theory and practice of social work
Автори: Білоус, Яніна Богданівна
Ключові слова: тип
типологія
типологічний підхід
моделювання
професійне методологування
професійна миследіяльність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Білоус, Я. Б. Типологічний підхід та його можливості в теорії і практиці соціальної роботи : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 231 – соціальна робота магістер. програма – соціальна робота / Яніна Богданівна Білоус ; наук. керівник д.пс.н., професор А. В. Фурман. – Тернопіль, 2018. – 103 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі обґрунтовано історію постання, сутність, можливості та особливості застосування типологічного підходу в теорії і практиці соціальної роботи. Зокрема, проаналізовано історію становлення типологічного методу у філософії і науці як різних формах людського пізнання природи, суспільства, людини, Всесвіту. Також висвітлено можливості та перспективи застосування типологічного підходу в теорії і методології соціальної роботи та аргументовано значний евристичний потенціал типологічного підходу в практиці соціальної роботи шляхом здійснення процедури типологізації ситуацій соціального забезпечення населення та форм і методів адресної допомоги нужденним громадянам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27520
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоус.pdf812.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.