Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27660
Назва: Концепції формування та використання інформаційних ресурсів в управлінні витратами та собівартістю продукції
Автори: Фаріон, Володимир
Дата публікації: 2012
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Фаріон, В. Концепції формування та використання інформаційних ресурсів в управлінні витратами та собівартістю продукції [Текст] / Володимир Фаріон // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2012. – № 18. – С. 185-191.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто існуючі способи калькулювання собівартості продукції та досліджено можливість їх використання на спиртових заводах. Запропоновано методику оцінки собівартості супутньої продукції. In the article are considered valid methods of costing and the possibility of their use in distilleries are investigated. Methods for assessing the cost of related products are offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27660
ISSN: 1818-2682
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 18

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фаріон.pdf144.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.