Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27706
Назва: Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством
Інші назви: Accounting and analysis of production and sales in the management system of the bakery enterprise
Автори: Лешун, Марія Ігорівна
Ключові слова: кругообіг господарських засобів
облік процесу постачання
облік процесу виробництва продукції
хлібопекарська галузь
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Лешун, М. І. Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 071 – облік і оподаткування магістер. програма – облік і правове забезпечення агропромислового бізнесу / Марія Ігорівна Лешун ; наук. керівник к.е.н., доцент Т. В. Дідоренко. – Тернопіль, 2018. – 109 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено та проаналізовано процес управління хлібопекарськими підприємствами в контексті обліку і аналізу процесів виробництва і збуту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27706
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.