Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2817
Назва: | Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області |
Автори: | Пушкар, Зоряна Михайлівна Навольська, Наталія Володимирівна |
Ключові слова: | хлібопекарські підприємства соціально-економічний розвиток ринок держава Тернопільський регіон |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Пушкар, З. Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області / З. Пушкар, Н. Навольська // Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України : зб. наук. праць каф. управління трудовими ресурсами і розміщення продуктивних сил Терноп. акад. нар. госп-ва.– 2006.– Вип. 11.– С. 38-43. |
Короткий огляд (реферат): | In the given article basic factors that affect activity of bakery enterprises and directions of rise of economic efficiency of their activity are developed in a future are definite. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2817 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Навольська.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.