Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28234
Назва: Час "Ч" - H-HOUR: радикальні економічні реформи в Україні на виході з кризи
Автори: Юрій, Сергій
Савельєв, Євген
Ключові слова: Вища освіта
експорт
гірничо-металургійний комплекс
енергоємність
нова економічна кон’юнктура
новий фінансовий порядок
радикальна економічна реформа
сфера послуг
транспорт
філософія довіри
фінансова цивілізація
Дата публікації: 2008
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Юрій, С. Час "Ч" - H-HOUR: радикальні економічні реформи в Україні на виході з кризи [Текст] / Сергій Юрій, Євген Савельєв // Журнал європейської економіки. – 2008. – Т. 7, № 4. – С. 387-402.
Короткий огляд (реферат): Домінантами нинішньої економічної кризи в Україні є помилки державного і корпоративного менеджменту довготермінового стратегічного характеру. Вона посилюється світовою фінансовою кризою і набирає загрозливого характеру загалом для національної безпеки. Кризу вже не можна усунути частковими змінами. Вихід з неї потребує проведення радикальної економічної реформи з, можливо, тимчасово непопулярними заходами. Будь-яка економічна криза (нинішня, мабуть, особливо) не лише руйнує економічний статус-кво. В її умовах зароджується нова економічна кон’юнктура та формується інтерес до новітніх напрямків капіталовкладень. У зв’язку з цим антикризові заходи повинні будуватися на передбаченні таких тенденцій. Особливість виходу з кризи Української промисловості полягає в тому, щоб знайти ресурси і механізми зміни структури промислового виробництва з орієнтацією на зменшення обсягів і питомої ваги енергоємних, переважно сировинних галузей і довести їх виробництво до рівня, який дасть змогу уникнути критичної залежності держави від зовнішніх джерел постачання енергоресурсів. Україна повинна зайняти активну позицію у вирішенні проблеми нового світового фінансового порядку та формуванні нової фінансової цивілізації, в основі якої має бути філософія довіри.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28234
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 7 (№4) Грудень 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрій.PDF270.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.