Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28240
Назва: Фінансові дисбаланси в економічній системі держави.
Інші назви: Financial imbalances in the economic system of the state.
Автори: Новосьолова, Олена Сергіївна
Novosolova, O. S
Ключові слова: фінансові дисбаланси, фінансова нестабільність, дисбаланс фінансових потоків, ціновий дисбаланс, борговий дисбаланс, кредитування, борг сектору загального державного управління, регулювання дисбалансів.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Новосьолова, Олена Сергіївна. Фінансові дисбаланси в економічній системі держави [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.08 / Олена Сергіївна Новосьолова. - Херсон : ХНТУ, 2017. - 222 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит. – Херсонський національний технічний університет Міністерства освіти і науки України. – Херсон, 2017. У дисертаційній роботі розглянуто теоретико-методичні основи виникнення, поширення, ідентифікації та регулювання фінансових дисбалансів. Обґрунтовано зв’язок фінансових дисбалансів з іншими станами фінансової системи. Виокремлено три основні форми прояву фінансових дисбалансів: дисбаланси руху фінансових потоків, цінові дисбаланси та боргові дисбаланси. На основі узагальнення вітчизняного та зарубіжного досвіду виокремлено основні індикатори для оцінювання фінансових дисбалансів. Формалізовано взаємозв’язок індикаторів фінансових дисбалансів та досліджено вплив боргових дисбалансів як підсумку негативних відхилень в економічній системі на показники макроекономічної динаміки. Запропоновано алгоритм проведення оцінювання рівня фінансової незбалансованості економічної системи на основі розрахунку інтегрального індикатора фінансових дисбалансів та оцінки його елементів. Наведено першочергові напрями розбудови та основні елементи системи регулювання фінансових дисбалансів в Україні, заснованої на ефективному поєднанні інструментів макроекономічної, макро- та мікропруденційної політики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28240
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
disertacia_novosolova.pdf7.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.