Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28244
Назва: Фіскальна консолідація в умовах децентралізації бюджетних повноважень
Інші назви: Fiscal consolidation under conditions of decentralization of budgetary powers
Автори: Іванова, Анна Миколаївна
Ivanova, A. M.
Ключові слова: фіскальна консолідація, децентралізація бюджетних повноважень, бюджетна безпека, боргова безпека, державний борг, бюджетний дефіцит.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Іванова, Анна Миколаївна. Фіскальна консолідація в умовах децентралізації бюджетних повноважень [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.08 / Анна Миколаївна Іванова. - Тернопіль : ТНЕУ, 2017. - 232 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит. – Тернопільський національний економічний університет. – Тернопіль, 2017. У дисертаційній роботі здійснено науково-теоретичне обґрунтування, проведено оцінювання та запропоновано напрями застосування фіскальної консолідації в умовах децентралізації бюджетних повноважень. Узагальнено й уточнено підходи до визначення сутності фіскальної консолідації та децентралізації бюджетних повноважень, обґрунтовано інструменти реалізації фіскальної консолідації в економіці України. Проведено моніторинг стану державних фінансів в Україні, здійснено аналіз податкових та бюджетних інструментів фіскальної консолідації в умовах децентралізації бюджетних повноважень та проведено оцінку рівня боргової і бюджетної безпеки в Україні. Вивчено європейський досвід і запропоновано можливі шляхи його імплементації в Україні. Апробовано економіко-математичні моделі та методи факторного аналізу, які допоможуть здійснити ефективне управління фіскальною консолідацією в умовах децентралізації бюджетних повноважень у процесі її реалізації урядом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28244
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis_ivanova-a.m.pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.