Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28420
Назва: Новий підхід у визначенні інноваційної та технічної діяльності
Автори: Коррес, Джордж
Поліхронопулос, Джордж
Ключові слова: Статистична оцінка
інноваційна діяльність
методи та прийоми
дослідження та розробка
розвиток
Дата публікації: 2011
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Коррес, Д. Новий підхід у визначенні інноваційної та технічної діяльності [Текст] / Джордж Коррес, Джордж Поліхронопулос // Журнал європейської економіки. – 2011. – Т. 10, № 3. – С. 306-338.
Короткий огляд (реферат): Інновації роблять значний внесок у розвиток конкуренції. Технічна інфраструктура та інноваційні можливості впливають не лише на регіональний економічний розвиток, а й на всю економіку загалом. Здійснено спробу проаналізувати підґрунтя інноваційної статистики, а саме дослідити статистичну оцінку та дати визначення поняттю інноваційної діяльності. Питання, яке порушується в цій роботі: чи пояснюється нещодавнє зниження темпів продуктивності зниженням інноваційної діяльності? Змодельовано та визначено технічні зміни для того, щоб визначити відповідні впливи на економічне зростання. Як результат, здійснено спробу ґрунтовно дослідити характеристики інноваційного процесу: природу, джерела походження, фактори впливу. Підсумовано та визначено основні результати дискусії, з указівкою на напрямки подальших досліджень. У цьому контексті виділено мету та основні проблеми даної статті, методи та принципи досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28420
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 10 (№3) Вересень 2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коррес Д..pdf396.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.