Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28540
Назва: STREET LAW ВІД ЮРИДИЧНИХ КЛІНІК ЯК ЕФЕКТИВНА ПРОГРАМА НЕФОРМАЛЬНОЇ ПРАВНИЧОЇ ОСВІТИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ
Автори: Гречанюк, Сергій Костянтинович
Галай, Андрій Олександрович
Соболь, Євген Юрійович
Ключові слова: юридична клініка, заняття Street law, програма, неформальна правова освіта, правопросвітня робота.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Наука і освіта
Бібліографічний опис: Гречанюк С. К., Галай А. О., Соболь Є. Ю. Street law від юридичних клінік як ефективна програма неформальної правничої освіти для підлітків // Наука і освіта. – 2017. – №4. – 20-28.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми статті обумовлена тим, що юридична клінічна освіта як навчальна технологія – це особлива форма самостійного навчання студентів-правників у межах вищого навчального закладу, яка полягає у набуті ними умінь та навиків юридичної професії, практичного досвіду щодо різних форм правозахисної, правопросвітньої і правотворчої діяльності юриста-практика. Юридична клінічна освіта – це апробований механізм сприяння якості та надання практичного спрямування юридичної освіти, що проявляється у створенні для студентів можливості під час навчання набувати навичок майбутньої професії, виконуючи аналітичну і безпосередньо правозахисну та правопросвітню роботу у юридичній клініці. Метою цієї статті є розкриття характеристик та окреслення шляхів впровадження у неформальну правову освіту підлітків спеціальної програми Street law, яка має загальносвітове поширення у діяльності юридичних клінік. У результаті дослідження сформовано основні засади, необхідні при організації та проведенні занять типу Street law.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28540
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4, 2017 Наука і освіта.pdf637.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.