Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28541
Назва: ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ЯКІСНОГО ПРОВЕДЕННЯ ЮРИДИЧНИМИ КЛІНІКАМИ ЗАНЯТЬ STREET LAW: УКРАЇНСЬКИЙ ТА ПОЛЬСЬКИЙ ДОСВІД
Автори: Гречанюк, Сергій Костянтинович
Черніцкі, Філіп
Галай, Андрій Олександрович
Шатрава, Сергій Олександрович
Соболь, Євген Юрійович
Ключові слова: юридична клініка, заняття Street law, принципи Street law, інтерактивні методики викладання, навчальні матеріали, неформальна правова освіта, правопросвітня робота.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Наука і освіта
Бібліографічний опис: Гречанюк С. К., Черніцкі Ф., Галай А. О., Шатрава С.О., Соболь Є. Ю. Педагогічні засади якісного проведення юридичними клініками занять street law: український та польський досвід. // Наука і освіта. – 2017. – №6. – 23-30.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми обумовлена тим, що правопросвітницький компонент юридичної клінічної освіти як однієї з найефективніших форм підготовки фахівців-правників передбачає проведення занять Street law, що в свою чергу, потребує належного методологічного педагогічного, психологічного та правового забезпечення. Натомість сучасні педагогічна та юридична науки питанням занять Street law крізь призму функціонування юридичних клінік не приділяли належної уваги. По суті можемо констатувати відсутність комплексних наукових розробок у цій сфері, що обумовлює актуальність цієї роботи. Метою дослідження є формулювання педагогічних та організаційних засад проведення програм Street law юридичними клініками на основі узагальнення світових підходів та безпосередньо досвіду юридичних клінік України та Польщі. Для написання статті використані методи наукового пізнання: порівняльний, аналізу і синтезу, експерименту. У результаті дослідження сформовані основні принципи Street law як форми правопросвітньої діяльності юридичної клініки в Україні та Польщі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28541
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6, 2017.pdf607.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.