Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28548
Назва: Медіація як альтернативний спосіб розв’язання правових конфліктів
Інші назви: Mediation as an alternative method of soving legal conflicts
Автори: Дранчук, Лідія Миколаївна
Ключові слова: альтернативні способи вирішення конфліктів
медіація
медіатор
медіативна процедура
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Дранчук, Л. М. Медіація як альтернативний спосіб розв’язання правових конфліктів : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 081 – пpаво / Лідія Миколаївна Дранчук ; наук. керівник к.ю.н., доцент Т. О. Подковенко. – Тернопіль, 2018. – 118 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі розглянуто альтернативні способи вирішення спорів як сукупності різноманітних погоджувальних процедур, які спрямовані на всебічне, повне та неупереджене врегулювання правових конфліктів за допомогою недержавних механізмів та методів, які забезпечують швидке й ефективне вирішення спорів, на основі узгодження позицій та інтересів сторін, при мінімальних затратах часу й коштів зацікавлених осіб. Проаналізовано існуючі підходи до визначення поняття «медіація» як альтернативної судовому розгляду форми вирішення спорів і врегулювання конфліктів, досліджено переваги і недоліки медіації, що проявляються при її використанні для вирішення правових конфліктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28548
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська роботаДранчук Л.М.ПРм-23.doc.pdf820.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.