Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28554
Назва: Міжнародно-правові стандарти як особливе джерело українського права
Інші назви: International legal standards as a special source of Ukrainian law
Автори: Кубей, Віктор Володимирович
Ключові слова: держава
міжнародне право
джерело права
права людини
міжнародні стандарти
Європейський суд
правова система
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Кубей, В. В. Міжнародно-правові стандарти як особливе джерело українського права : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 081 – пpаво / Віктор Володимирович Кубей ; наук. керівник к.ю.н., доцент Т. О. Подковенко. – Тернопіль, 2018. – 113 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі розглянуто та проаналізовано ряд теорій та зроблено висновок про те, що процес глобалізації світового життя повинен розвиватися в рамках принципів і норм міжнародного права і не відкидати демократичні основи національного права держав. Система заходів щодо реалізації міжнародно-правових приписів повинна спиратися на узгодження норм міжнародного та національного права. У цьому процесі суттєву роль відіграють міжнародно-правові стандарти як складова частина системи норм міжнародного права. Показано особливості міжнародно-правових стандартів і їх різновиди. Визначено роль стандартів вищої нормативного порядку-загальновизнаних принципів і норм міжнародного права в підтримці міжнародного правопорядку. Міжнародно-правовий стандарт відображає єдність вимог, що містяться в ньому для всіх учасників міжнародного договору, служить для них типовим орієнтиром, що створює сприятливі умови для функціонування міжнародного права.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28554
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська робота Кубей В.В. Прм-22.doc.pdf696.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.