Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28558
Назва: Просторові характеристика держави і права
Інші назви: Spatial characteristics of law and state
Автори: Опара, Ярина Володимирівна
Ключові слова: держава
право
простір
правовий простір
дія права в просторі
екстериторіальність
державний простір
простір державних подій
територія держави
глобалізація
європейський правовий простір
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Опара, Я. В. Просторові характеристика держави і права : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 081 – пpаво / Ярина Володимирівна Опара ; наук. керівник к.ю.н., доцент М. В. Кравчук. – Тернопіль, 2018. – 103 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі здійснено детальний аналіз просторових характеристик права і держави, й зокрема, сформовано методологічну та бібліографічну основу дослідження просторових характеристик права і держави; визначено зміст поняття «простір» в юриспруденції на основі аналізу підходів і позицій щодо цього поняття, якими послуговуються інші науки; розкрито поняття «державний простір» як з традиційного, так і з точки зору сучасного підходу; охарактеризовано просторове буття держави, й зокрема в умовах глобалізації; встановлено особливості правового простору як з теоретичного, так і з філософсько-правового ракурсу; висвітлено поняття та тенденції розвитку європейського правового простору, на основі чого сформульовано власні висновки та пропозиції щодо перспектив просторових характеристик права і держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28558
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська робота Опара Я.В. ПРм-23.doc.pdf540.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.