Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28772
Назва: Тенденції розвитку соціально відповідального інвестування в Україні: облікові засади
Автори: Рудейчук, Світлана Володимирівна
Ключові слова: облік соціально-відповідального інвестування
Дата публікації: 2017
Видавництво: Житомирський державний технологічний університет
Бібліографічний опис: Стаття присвячена дослідженню особливостей та тенденцій розвитку соціально-відповідального інвестування в Україні.
Серія/номер: Міжнародний збірник наукових праць;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню особливостей та тенденцій розвитку соціально-відповідального інвестування в Україні. Головною метою дослідження питання соціальної відповідальності є систематизація та вивчення перспектив розвитку та оцінки соціальної відповідальності підприємств в Україні, а також дослідження особливостей його облікового відображення в системі бухгалтерського обліку. У процесі дослідження вивчено сучасний стан соціальних проектів в Україні, а також з’ясовано основні перешкоди та перспективи розвитку соціально-відповідального інвестування в Україні. В статті визначено особливості соціально-відповідального інвестування задля виявлення основних напрямів удосконалення інформаційного забезпечення формування показників соціальної звітності. Запропоновано ведення бухгалтерського обліку за напрямками соціальної діяльності підприємства на чітко встановлених рахунках бухгалтерського обліку, незалежно від рівня її регламентації, з наступною розробкою аналітичних розрізів обліку за відповідними напрямками соціальної політики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28772
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
110572-235844-1-PB.pdf444.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.