Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28826
Назва: Моделювання та ідентифікація параметрів процесів дифузійного перенесення в багатошарових оксидних наноплівках
Автори: Шинкарик, М. І.
Петрик, М. Р.
Михалик, Д. М.
Петрик, О. Ю.
Бабій, Н. В.
Ключові слова: математичне моделювання
дифузійні процеси
багатошарові оксидні середовища
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Петрик, М. Р. Моделювання та ідентифікація параметрів процесів дифузійного перенесення в багатошарових оксидних наноплівках / М. Р. Петрик, Д. М. Михалик, М. І. Шинкарик, О. Ю. Петрик, Н. В. Бабій // // Математичне та комп'ютерне моделювання. Сер. Технічні науки. - 2014. - Вип. 10. - С. 167-178.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано модель дифузійного переносу для процесу формування тонких наноплівок в обмеженому n-композитному неоднорідному середовищі з нестаціонарних режимів масопереносу на масообмінних поверхнях. Для запропонованої моделі побудовано розв’язок та обґрунтовано вибір функціоналу нев’язки для проведення процедури ідентифікації коефіцієнтів дифузії. Отримано просторово-розподілені концентраційні розподіли хрому для різних технологічних зрізів оксидної наноплівки та часових тривалостей формування технологічного мультишару та проведено аналіз кінетики формування мультишару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28826
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.