Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29122
Назва: Податок на доходи фізичних осіб як інструмент впливу на соціально-економічний розвиток держави
Автори: Лободіна, Зоряна Миколаївна
Ключові слова: доходи бюджету
податки
податок на доходи фізичних осіб
інструмент бюджетного механізму
Дата публікації: 2017
Видавництво: Вид-во НУ«ОА»
Бібліографічний опис: Лободіна, З. М. Податок на доходи фізичних осіб як інструмент впливу на соціально-економічний розвиток держави [Текст] / З. М. Лободіна // Наукові записки Національного університету «Острозька академія». Серія «Економіка» : науковий журнал. – Острог : Вид-во НУ«ОА», вересень 2017. – № 6 (34). – С. 52–57.
Короткий огляд (реферат): У статті визначено ключові аспекти використання податків як інструменту бюджетного механізму держави. Проаналізовано роль податку на доходи фізичних осіб у формуванні бюджетних коштів та його вплив на соціально-економічний розвиток держави. Виявлено проблеми зарахування зазначеного податку, його розподілу між бюджетами та відшкодування витрат фізичних осіб, включених до податкової знижки з податку на доходи фізичних осіб. Обґрунтовано пропозиції щодо посилення фіскальної і регулюючої функцій податку на доходи фізичних осіб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29122
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стат.pdf352.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.