Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29737
Назва: Діагностування проблемних зон виробничо-збутової діяльності за ключовими індикаторами її оцінки.
Автори: Загородна, Ольга Михайлівна
Спільник, Ірина Володимирівна
Ключові слова: аналіз
виробництво
збут
індикатори оцінки
діагностика
проблемні зони
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Загородна О.М., Діагностування проблемних зон виробничо-збутової діяльності за ключовими індикаторами її оцінки. / О.М. Загородна, І.В. Спільник // Проблеми та перспективи розвитку теорії і практики обліку, контролю, економічного аналізу і статистики: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. – Тернопіль, 5 грудня 2014 року. – Тернопіль: ТНЕУ, 2014 C. 48-50.
Короткий огляд (реферат): Виробнича і збутова політика підприємства формуються, як правило, різними службами і підрозділами підприємства під дією відмінних факторів, тому результати аналізу цих двох аспектів діяльності можуть відрізнятися. При цьому, якщо на деяких незначних відтинках часу виробництво і реалізацію можна розглядати як незалежні одна від одної функції, то в перспективі вони виявляються доволі тісно пов’язаними: якщо нічого не виробляти, то що тоді реалізовувати, і, навпаки, якщо немає можливостей реалізації, то як можна говорити про виробництво?
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29737
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези-верстка.pdf813.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.