Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31233
Назва: Мінімальний споживчий бюджет: нормативно-правове визначення
Інші назви: Minimum consumer budget: legal definition
Автори: Пирога, Ігор
Pyroha, I.
Ключові слова: прожитковий мінімум
норми споживання
продовольчі товари
комунальні послуги
нормативний метод
subsistence minimum
consumption norms
foodstuffs
utilities
normative method
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Пирога, І. Мінімальний споживчий бюджет: нормативно-правове визначення [Текст] / Ігор Пирога // Актуальні проблеми правознавства. – 2018. – Вип. 2. – С. 59-64.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано недоліки нормативного та нормативно-статистичного методів визначення прожиткового мінімуму. Обґрунтовано їх непридатність для практичних розрахунків через відсутність об’єктивних критеріїв встановлення норм споживання непродовольчих товарів і послуг. Запропоновано нормативний метод визначення прожиткового мінімуму, що заснований на об’єктивних нормах споживання продуктів харчування і житлово-комунальних послуг. The work analyzes the disadvantages of normative and normative and statistical methods for determining the subsistence minimum. It is substantiated that they are not suitable for practical calculations due to the lack of objective criteria for setting standards for consumption of non-food products and services. The normative method of determining the subsistence minimum based on objective norms of consumption of food products and communal services is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31233
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми правознавства 2018 рік Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пирога.pdf378.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.