Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31447
Назва: Недержавні пенсійні фонди в Україні : становлення та перспективи розвитку
Автори: Соколовська, Г. І.
Ключові слова: недержавні пенсійні фонди
недержавне пенсійне забезпечення
недержавний пенсійний фонд
пенсійна реформа
пенсійне забезпечення
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Соколовська, Г. І. Недержавні пенсійні фонди в Україні : становлення та перспективи розвитку [Текст] : монографія / Г. І. Соколовська. - Тернопіль : ТНЕУ, 2016. - 227 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена дослідженню теоретичних, методологічних і практичних засад діяльності недержавних пенсійних фондів як окремої складової пенсійної системи в умовах її реформування. У роботі розкрито сутність, передумови виникнення та особливості становлення недержавних пенсійних фондів у структурі сучасних пенсійних систем, обґрунтовано теоретико-методологічні засади механізму управління фінансовими ресурсами недержавних пенсійних фондів, проведено комплексний аналіз діяльності недержавних пенсійних фондів з виокремленням ризиків та факторів, які здійснюють стримуючий вплив, на основі вітчизняного та зарубіжного досвіду запропоновано комплекс заходів, спрямованих на практичне вирішення проблем функціонування недержавних пенсійних фондів та розширення їхньої ролі як соціально-фінансових інститутів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31447
ISBN: 978-966-654-421-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2016-Sokolovska.pdf2.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.