Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32320
Назва: Зовнішня торгівля ЄС товарами і послугами та нова протекціоністська політика США
Автори: Сискос, Евангелос
Дарвіду, Константія
Ключові слова: Зовнішня торгівля
двосторонні економічні відносини
протекціонізм
тарифи
ЄС
США
НАФТА
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Сискос, Е. Зовнішня торгівля ЄС товарами і послугами та нова протекціоністська політика США [Teкст] / Евангелос Сискос, Константія Дарвіду // Журнал європейської економіки. - 2018. - Т. 17, № 3. - С. 249-268.
Короткий огляд (реферат): Зазначено, що близько 2/3 торгівлі ЄС – це торгівля всередині ЄС, але торгівля з іншими країнами світу забезпечує додатковий попит на європейську продукцію і є джерелом постачання необхідних товарів та послуг, що особливо важливо для деяких галузей. Акцентовано, що, незважаючи на дану тенденцію до зниження частки у зовнішній торгівлі, США продовжують зали- шатися важливим торговим партнером для ЄС. Вказано, що перспективи трансатлантичної інтеграції змінилися зростанням протекціонізму, чим стурбовані політики ЄС. Оцінено фіскальну й протекціоністську роль тарифів для двосторонньої торгівлі між ЄС і США та вплив зовнішніх факторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32320
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 17 (№3) Вересень 2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сискос.pdf291.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.