Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32394
Назва: | Організація обліку і внутрішнього контролю в готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Шевчук, І. А. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Тернопіль : ТНЕУ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32394 |
Розташовується у зібраннях: | 2018-2019 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОПЗзм-11. Шевчук Ірина. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ І ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ.pdf | 484.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.