Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32876
Назва: Оцінка конкурентоспроможності вітчизняного ринку молокопродукції
Інші назви: Estimation of competitiveness of the domestic dairy market
Автори: Сарай, Наталія Ізидорівна
Ключові слова: конкурентоспроможність продукції
конкурентоспроможність підприємства
конкурентні переваги
конкурентна боротьба
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Сарай, Н.І. Оцінка конкурентоспроможності вітчизняного ринку молокопродукції / Н.І. Сарай // Сталий розвиток економіки. - 2018. - Випуск 1 (38). - С. 186-192.
Короткий огляд (реферат): У статті визначено економічну суть категорії «конкурентоспроможність продукції». Обґрунтовано існування взаємозв’язку та взаємозалежності категорій конкурентоспроможності продукції та підприємства. Охарактеризовано основні проблеми молочної галузі України та запропоновано шляхи забезпечення конкурентних переваг молокопереробних підприємств. Проведено порівняльний аналіз конкурентоспроможності молока товарного на ринку молокопродукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32876
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конкурентоспроможність продукції.pdf814.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.