Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32876
Назва: | Оцінка конкурентоспроможності вітчизняного ринку молокопродукції |
Інші назви: | Estimation of competitiveness of the domestic dairy market |
Автори: | Сарай, Наталія Ізидорівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність підприємства конкурентні переваги конкурентна боротьба |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Сарай, Н.І. Оцінка конкурентоспроможності вітчизняного ринку молокопродукції / Н.І. Сарай // Сталий розвиток економіки. - 2018. - Випуск 1 (38). - С. 186-192. |
Короткий огляд (реферат): | У статті визначено економічну суть категорії «конкурентоспроможність продукції». Обґрунтовано існування взаємозв’язку та взаємозалежності категорій конкурентоспроможності продукції та підприємства. Охарактеризовано основні проблеми молочної галузі України та запропоновано шляхи забезпечення конкурентних переваг молокопереробних підприємств. Проведено порівняльний аналіз конкурентоспроможності молока товарного на ринку молокопродукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32876 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Конкурентоспроможність продукції.pdf | 814.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.