Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33210
Назва: Консультаційна діяльність: актуальність, особливості та перспективи розвитку
Інші назви: Consulting activity: relevance, peculiarities and development prospects
Автори: Спільник, Ірина Володимирівна
Загородна, Ольга Михайлівна
Ярощук, Олексій Вікторович
Ключові слова: консультаційна діяльність
консультаційна послуга
ділове консультування
управлінське консультування
система фінансового управління
бюджетування
інвестиційні проекти
фінансове посередництво
фінансове оздоровлення
облікова політика
податкові проекти
інформаційно-консультаційна (дорадча) діяльність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Економічний аналіз, ТНЕУ, Тернопіль
Бібліографічний опис: Спільник І. В., Загородна О. М., Ярощук О. В. Консультаційна діяльність: актуальність, особливості та перспективи розвитку. Економічний аналіз. Тернопіль, 2018. Том 28. № 3. С. 192-198.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються сутність, значення та пріоритетність консультаційної діяльності в сучасних умовах. Консультування є невід’ємною інфраструктурною складовою і потужною сферою економіки багатьох розвинутих країн, провідна роль якого пов’язана з сутністю інтелектуального продукту, який створюють консультаційні компанії для організацій-клієнтів з метою посилення їх конкурентних переваг, сприяючи мобілізації потенціалу та використанню наявних можливостей підвищення ефективності бізнесу. Потреба в консультаційних послугах об’єктивно зростає, а розвиток консультаційної діяльності набуває особливої актуальності. Як засвідчує практика, у багатьох випадках саме ефективна консультаційна допомога дозволяє запобігти значним втратам, які можуть мати місце через допущення помилок керівниками і власниками при плануванні, організації, веденні бізнесу, налагодженні стосунків з партнерами, клієнтами тощо. Першочерговим завданням консультаційного ринку в сучасних умовах визнано підвищення професіоналізму та якості послуг. Лише завдяки високому професійному рівню, постійним зусиллям, спрямованим на його підвищення, консультант в змозі ефективно провадити консультаційну діяльність. Висвітлено неоднозначність типології консультаційних послуг. Визначено завдання основних напрямів ділового консультування на ринку консультаційних послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33210
ISSN: 1993-0259
2219-4649
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18Консультаційна діяльність.pdf711.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.