Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33327
Назва: Імплементація інформаційних технологій на фінансовому ринку: соціокультурна і національна ідентифікація
Автори: Алексеєнко, Людмила Михайлівна
Кулина, Галина Миронівна
Alekseyenko, Lyudmyla Mykhaylivna
Ключові слова: інформаційні технології
модифікація
ринок цінних паперів
фінансовий ринок
цифрові платформи
цифровізація
цінні папери
Дата публікації: 2018
Видавництво: Yunona Publishing, New York, USA
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М., Кулина Г. М. Імплементація інформаційних технологій на фінансовому ринку: соціокультурна і національна ідентифікація (підрозділ 1.6) // Economic and Legal Foundations of the Public Transformations in Conditions of Financial Globalization : monograph / edited by Yu. Pasichnyk. Yunona Publishing, New York, USA, 2018, 466 p. Р. 51–59.
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретико-організаційні та прикладні засади формування цифрової економіки та окреслено визначальні риси нової економіки. Виявлено ключові компоненти й протиріччя, що характеризують функціонування вітчизняного фондового ринку в рамках реалізації стратегії сталого розвитку «Україна – 2020». Підкреслено, що в Україні не сформовано належних умов для широкого використання інструментів фондового ринку як для системного покращення добробуту населення, так і для інвестиційного й інноваційного розвитку суб’єктів господарювання та держави в цілому. Наголошено на необхідності розробки та практичної реалізації концепції Smart City, готовності фінансового регулятора до моніторингу впровадження найсучасніших технологій у фінансовій сфері з метою недопущення виникнення різного роду ризиків і загроз, а також утворення Фонду підтримки інновацій і центрів підтримки технологій та інновацій. Останні забезпечать диверсифікацію джерел їх фінансового забезпечення та активізують генерацію новаторами власних розробок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33327
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9_монографія.pdf5.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.