Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/34126
Назва: Еколого-економічні та соціальні засади відтворення природних рекреаційних ресурсів
Автори: Ключенко, А. В.
Щурик, М. В.
Ключові слова: рекреація
природно-рекреаційні ресурси
охорона природних рекреаційних ресурсів
природно-рекреаційного потенціал
рекреаційна сфера
Дата публікації: 2016
Видавництво: Івано-Франківськ, НАІР
Бібліографічний опис: Ключенко, А. В. Еколого-економічні та соціальні засади відтворення природних рекреаційних ресурсів [Електронний ресурс] : монографія / А. В. Ключенко, М. В. Щурик. - Івано-Франківськ : НАІР, 2016. - 236 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії здійснено наукове обґрунтування теоретико-методологічних засад та прикладних аспектів відтворення природно-рекреаційного потенціалу території у процесі його становлення, розвитку, використання, поліпшення та охорони. Розроблена економіко-математична модель оцінки соціо-екологоекономічної потреби та ефективності відтворення природних рекреаційних ресурсів макрорегіону на основі розрахунку кількісних і якісних показників, а також чинників, оптимізація яких забезпечує умови раціонального використання та охорони цих ресурсів. Запропонований механізм інноваційного забезпечення ринкових інструментів природокористування на засадах екологоспрямованої диверсифікації ринку рекреаційного продукту, що може забезпечити подальший розвиток, раціональне використання та охорону природно-рекреаційного потенціалу макрорегіону. Обґрунтовані еколого-економічні засади формування кластерів і запровадження контролінгу в рекреаційному природокористуванні, які базуються на тісній співпраці економічних, науково-дослідних та інших суб‘єктів рекреаційного кластеру з екологічними інститутами. Визначена методика оцінювання перспектив фінансово-інвестиційного забезпечення заходів збереження та охорони природних ресурсів у процесі розвиту рекреаційної сфери.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/34126
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНОГРАФIЯ_суцiл_на.pdf11.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.