Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3467
Назва: Стратегічні напрями розвитку тваринництва України
Інші назви: Strategical directions of livestock in Ukraine
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: конкурентоспроможність, галузь м’ясного скотарства, стратегія, велика рогата худоба
competitiveness, beef cattle breeding, strategy, cattle
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Стратегічні напрями розвитку тваринництва України / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2013. – № 8. – С. 12-16.
Серія/номер: ;8 (46)
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано пріоритети розвитку галузі м’ясного скотарства, яка виступає цілісною виробничо-господарською системою, яка об’єднує спеціалізовані підприємства з вирощування та відгодівлі великої рогатої худоби, підприємства, що забезпечують доставку і збут продукції, відтворення племінних якостей, беруть участь у науково-дослідних, проектно-конструкторських і технологічних розробках з метою насичення продовольчого ринку якісними м’ясом і м’ясопродуктами власного виробництва, досягнення продовольчої незалежності держави та збільшення експорту продукції. Доведено, що стратегічними пріоритетними напрямами розвитку м’ясного скотарства мають стати: державна підтримка розвитку м’ясного скотарства, удосконалення породного складу тварин м’ясного напряму, впровадження інноваційних технологій вирощування тварин, формування та функціонування ринку м’яса яловичини, сприяння залучення інвестицій у галузь, удосконалення системи ціноутворення. The author substantiated the priorities for branch development of beef cattle breeding which is assessed to be a holistic production system uniting specialized ventures, that are involved in cattle breeding and nutrition, with logistic and sales entities as well as with those ventures which provide breed regeneration, research and development, project and construction, and technological support aiming to supply the food market with original high-quality meat, meat food and delicatessen, to obtain domestic food-provision independence, and to increase exports. The author proved that strategic priority directions for development of beef farming are assumed to be the governmental support of beef cattle breeding, beef breeds regeneration and modernization, implementation of innovative technologies for stock breeding, formation of beef market, improvement of investment climate, modernization of pricing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3467
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_8_2013_12-16.pdf117.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.