Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/35726
Назва: Методичні вказівки з дисципліни «Політична еліта та лідерство» для студентів денної форми навчання спеціальності 052 «Політологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».
Автори: Шумка, Михайлина Леонівна
Ключові слова: політична еліта
політичне лідерство
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль: «Економічна думка ТНЕУ».
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу, робочої програми курсу «Політичні еліта та лідерство» та навчальних планів для студентів вищих навчальних закладів. Вказівки містять навчальну програму, плани семінарських занять, питання для самоконтролю, термінологічний словник, тестово-проблемний питальник, рекомендовану літературу та інші методичні матеріали.
Опис: Методичні вказівки з дисципліни «Політична еліта та лідерство» для студентів денної форми навчання спеціальності 052 «Політологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» / Шумка М. Л. Тернопіль: «Економічна думка ТНЕУ». 2019. 53 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/35726
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИЧНІ ВЧКАЗІВКИ ПОЛ ЕЛІТА.pdf719.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.