Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/35741
Назва: ЕКОНОМЕТРИКА: навчально-методичний комплекс для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 0305 «Економіка і підприємництво»
Автори: Хома-Могильська, Світлана Григорівна
Ключові слова: економетрична модель
матричний підхід
коефіцієнт кореляції
мультиколінеарність
автокореляція
гетероскедастичність
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Хома-Могильська С.Г. Економетрика: навчально-методичний комплекс для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 0305 «Економіка і підприємництво» / Хома–Могильська С. Г. – Тернопіль: «Тайп», 2014. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний комплекс з курсу «Економетрика» укладено відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Представлено змістові модулі курсу, запропоновано теми лекційних і практичних занять розроблено шкалу оцінювання навчальних досягнень студентів. Також подано поради щодо виконання практично-індивідуального завдання з курсу «Економетрика», зразки тестових завдань та задач для поточного та підсумкового контролю та самостійної роботи, варіанти індивідуальних завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/35741
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕКОНОМЕТРИКА-2014.pdf609.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.