Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/36454
Назва: Створення та модернізація транспортно-технологічних механізмів машин і обладнання
Автори: Ляшук, О. Л.
Гевко, Р. Б.
Дзюра, В. О.
Кирик, О. М.
Довбиш, А. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль : ТНТУ
Бібліографічний опис: Створення та модернізація транспортно-технологічних механізмів машин і обладання [Електронний ресурс] : монографія / О. Л. Ляшук, Р. Б. Гевко, В. О. Дзюра [та ін.]. - Тернопіль : ТНТУ, 2019. - 167 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена вирішенню важливої науково-технічній проблеми, яка полягає в розробленні методів проектування й розрахунку конструктивних і технологічних параметрів робочих органів сільськогосподарських машин, що дасть змогу найбільш ефективно транспортувати сипкі матеріали. В роботі представлено математичні та динамічні моделі процесів об’єднаних транспортно-технологічних операцій, що виконуються на горизонтальних, похилих і вертикальних трасах відповідними машинами та оббладнанням. Запропоновано нові методики для проведення експериментальних досліджень, з метою підвищення ефективності практичного застосування розроблених імодернізованих машин. Вмонографії наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень, які представлені у різних форматах, для кращого сприйняття науково-технічними працівниками, котрі займаються вирішенням даних проблемних питань. Монографія розрахована на інженерно-технічних працівників, викладачів, науковців, аспірантів та студентів відповідних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/36454
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Ляшук, Гевко та ін..pdf5.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.