Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37539
Назва: Діагностика конкурентних переваг підприємства молокопереробної галузі
Інші назви: DIAGNOSIS OF THE COMPETITIVE ADVANTAGES OF THE DAIRY INDUSTRY
Автори: Берницька, Д. І.
Bernytska, Daria
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентні переваги підприємства
конкурентне середовище
зовнішнє середовище
внутрішнє середовище
SWOT-аналіз
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Берницька Д. І. Діагностика конкурентних переваг підприємства молокопереробної галузі. Інфраструктура ринку. Електронний науково-практичний журнал. Вип. 37. 2019. С.179-185.
Короткий огляд (реферат): У статті узагальнено сутність понять «конкурентна перевага», визначене її місце у забезпеченні стійкого конкурентоспроможного розвитку підприємства. Встановлено, що сучасні тенденції розвитку середовища функціонування підприємства зумовили неоднозначність поглядів науковців і практиків на визначення понять «конкурентна пере-вага». Доведено, що конкурентна перевага є певною сукупністю особливих наявних і сформованих ознак економічної системи підприємства, які визначають його пере-ваги перед конкурентами. Наведено рейтинг виробників молочної продукції на ринку України. Сформульовано основні умови забезпечення конкурентоспроможності та основні напрями розвитку, які дадуть змогу сформувати конкурентні переваги. Розглянуто чинники зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на конкурентоспроможність молочної продукції. Методом SWOT-аналізу здійснено комплексну оцінку конкурентної позиції підприємства на ринку молокопереробної галузі. На основі дослідження розроблені практичні рекомендації для підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37539
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Діагностика конкурентних переваг підприємства.pdf164.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.