Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37698
Назва: Правове забезпечення екологічної безпеки в умовах військового конфлікту : міжнародний досвід і вітчизняні реалії
Автори: Грубінко, А. В.
Кучер, А.
Ключові слова: екологічна безпека
правове забезпечення екологічної безпеки
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль, ТНПУ ім. В. Гнатюка
Бібліографічний опис: Грубінко, А. Правове забезпечення екологічної безпеки в умовах військового конфлікту : міжнародний досвід і вітчизняні реалії [Електронний ресурс] / А. Грубінко, А. Кучер. - Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. - 52 с.
Короткий огляд (реферат): В публікації висвітлено результати дослідження проблеми правового гарантування екологічної безпеки в умовах військового конфлікту, що надзвичайно актуально для України. Зазначається, що виникнення ризиків для життя і здоров’я людини, які часто зумовлює незадовільний стан довкілля, потребує пошуку оптимальних шляхів ліквідації їх наслідків у випадку надзвичайних екологічних ситуацій та можливого попередження. У цій справі первинне значення має коплексний державно-правовий механізм, який передбачає ряд заходів і засобів, спрямованих на підтримку і гарантування екологічної безпеки. Ідеться насамперед про розвиток та удосконалення законодавства у цій галузі національної безпеки з урахуванням міжнародного досвіду. Одним із найбільш актуальних рівнів негативного впливу збройних конфліктів є саме вплив на довкілля. Тому невід’ємним напрямом адаптації правової системи України до умов військового конфлікту є вдосконалення державно-правового механізму реагування на екологічні виклики і загрози, ним зумовлені, їх можливого попередження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37698
Розташовується у зібраннях:Аналітичні записки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брошура на друк.pdf860.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.