Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37729
Назва: Моніторинг видатків бюджету м. Тернополя на соціально-культурні цілі
Інші назви: MONITORING OF BUDGET EXPENSES OF THE CITY OF TERNOPIL FOR SOCIAL AND CULTURAL GOALS
Автори: Сидор, Ірина Петрівна
Коваль, Світлана Любомирівна
Ключові слова: видатки бюджету, видатки бюджету на соціально-культурні цілі, видатки на соціальний захист і соціальне забезпечення, видатки бюджету на охорону здоров’я, видатки бюджету на освіту, видатки бюджету на культуру та мистецтво, видатки бюджету на фізичну культуру і спорт.
budget expenses, budget expenses of socio-cultural purposes, budget expenses of social provision, budget expenses of health care budget, budget expenses of education, budget expenses of culture and arts, budget expenses of physical training and sports
Дата публікації: сер-2019
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Коваль, С. Л., Сидор, І. П. Моніторинг видатків бюджету м. Тернополя на соціально-культурні цілі. Інфраструктура ринку. 2019. Випуск 34. С. 275-283.
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено моніторинг видатків бюджету м. Тернополя на соціально-культурні цілі. З’ясовано, що видатки бюджету соціально-культурного призначення передбачають фінансування освіти, культури та мистецтва, охорони здоров’я, фізичної культури і спорту, соціальне забезпечення. Виявлено, що понад 3/4 усіх коштів бюджету м. Тернополя витрачається на соціально-культурні цілі. Структурний аналіз видатків бюджету м. Тернополя на соціально-культурні цілі дав змогу виявити, що основна їх частина припадає на соціальний захист і соціальне забезпечення, а також на оплату праці та єдиний соціальний внесок працівників соціальної сфери; при цьому капітальні видатки на розвиток соціально-культурної сфери є незначними. Запропоновано напрями підвищення результативності фінансування закладів соціальної сфери шляхом вкладення коштів у їх роз-виток та підвищення доступності послуг для широких верств населення незалежно від місця проживання та матеріального становища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37729
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42.pdf172.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.