Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37773
Назва: Бухгалтерський облік: від знань до компетентностей
Автори: Панасюк, В. М.
Ковальчук, Є. К.
Мельничук, І. В.
Мужевич, Н. В.
Ключові слова: Бухгалтерський облік
Господарський облік
Баланс
Необоротні активи
Фінансові інвестиції
Облік виробничих запасів
Облік праці і заробітної плати
Фінансова звітність
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Панасюк В. М., Ковальчук Є. К., Мельничук І. В., Мужевич Н. В. Бухгалтерський облік: від знань до компетентностей: навчальний посібник для дистанційного навчання. – Тернопіль : [б. в.], 2020. – 363 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник створений з урахуванням досвіду подібних видань вітчизняних і зарубіжних ВНЗ, а також професійного досвіду викладання даної дисципліни. У навчальному посібнику міститься теоретичний матеріалвідповідно до змісту робочої програми дисципліни «Бухгалтерський облік», поданий за модульним принципом організації навчального процесу, а також практичні задачі, тести для контролю знань студентів, список рекомендо ваної літератури і додатки.Орієнтований на тих, хто самостійно вивчає сучасний бухгалтерський облік, працівників і керівників економічних служб підприємств та установ,студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, крім того, може використовуватись не тільки для дистанційної, а й для інших форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37773
ISSN: 978-966-654-571-1
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Від знань до компетентностей 19.05.pdf10.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.