Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38009
Назва: Гносеологія розвитку фінансового механізму державно-приватного партнерства в Україні
Автори: Шулюк, Богдана Степанівна
Ключові слова: фінансовий механізм державно-приватного партнерства
етапи становлення
сфери діяльності
пріоритети інвестування
соціально-економічна сфера
Дата публікації: 2019
Видавництво: ПДАБА
Бібліографічний опис: Шулюк Б. С. Гносеологія розвитку фінансового механізму державно-приватного партнерства в Україні. Економічний простір. 2019. № 144. С. 71-80.
Короткий огляд (реферат): Виділено періоди становлення фінансового механізму державно-приватного партнерства в Україні. Акцентовано увагу на тому, що сучасний фінансовий механізм ДПП спрямований на активізацію інвестиційної діяльності в економіці країни та створення можливостей досягнення максимальної рентабельності реалізації проектів для приватних партнерів. Разом з тим аргументовано необхідність удосконалення його функціонування в контексті вирішення проблем, пов’язаних з недосконалою законодавчою базою, обмеженим застосуванням проектів партнерства у галузях соціально-економічної сфери, наявністю різних видів ризиків, відсутністю спеціалізованого органу управління механізмом, фінансово-економічною нестабільністю у країні. Обгрунтовано, що зазначені проблеми варто вирішувати цілеспрямовано за активної участі державних і місцевих органів влади, які мають створювати необхідні умови для функціонування фінансового механізму державно-приватного партнерства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38009
ISSN: 2224-6282
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Шулюк 1.pdf478.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.