Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38126
Назва: Фінансування розвитку трудового потенціалу при виборі інноваційного розвитку економіки.
Автори: Алексеєнко Людмила Михайлівна, Ціжма Оксана Анатоліївна
Ключові слова: фінансові ресурси
трудовий потенціал
процес відтворення
трудова діяльність
інноваційний напрям розвитку економіки
фінансування персоналу
Дата публікації: 2019
Видавництво: Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М., Ціжма О. А. Фінансування розвитку трудового потенціалу при виборі інноваційного розвитку економіки. Інноваційний розвиток та безпека підприємств в умовах неоіндустріального суспільства: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Луцьк, 31 жовтня 2019 р.) / відп. ред. О. М. Полінкевич, Л. В. Шостак. Луцьк, 2019, 690 с. С. 423–425.
Короткий огляд (реферат): Досліджено ефективність процесів розподілу і використання фінансових ресурсів для формування трудового потенціалу, яка передбачає прийняття рішень щодо досягнення оптимальності та ефективності їх використання. При виборі інноваційного напряму розвитку економіки кожен працівник, окремі групи і суспільство в цілому мають у своєму розпорядження можливість здійснювати та вдосконалювати трудову діяльність, значно підвищувати її ефективність і якість. В організаційно-прикладному аспекті трудовий потенціал не має статичного характеру, а знаходиться у постійному розвитку – динаміці. Формою такого розвитку трудового потенціалу є процес відтворення, який, у свою чергу, є складовою процесу суспільного відтворення загалом і потребує відповідного фінансування. Вимагає зваженого підходу і дослідження відповідність фінансування персоналу для розвитку трудового потенціалу, підвищення продуктивності праці і ефективності виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38126
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник-Луцьк2019.pdf7.43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.