Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38189
Назва: Принципи фінансів домогосподарств
Автори: Сидорчук, Анатолій Андрійович
Ключові слова: фінанси
домогосподарство
фінанси домогосподарств
принципи побудови фінансової системи
Дата публікації: 14-вер-2019
Видавництво: Київський економічний науковий центр
Бібліографічний опис: Сидорчук А. Принципи фінансів домогосподарств. Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність: збірник матеріалів Всеукраїнської науково- практичної конференції (м. Київ, 14 вересня 2019 р.). – К.: ГО «Київський економічний науковий центр», 2019, С. 87-89.
Короткий огляд (реферат): Принципи фінансів домогосподарств випливають із розуміння обмеженості їхніх фінансових ресурсів. Обмеженість означає, що наявні у розпорядженні домогосподарства фінансові ресурси мають здатність закінчуватися, що зумовлює існування такого стану речей, коли воно не має можливості спожити усі товари і послуги, які бажали б мати його члени. Домогосподарство, як і суспільство загалом, не здатне забезпечити усіх його членів усім, що вони забажають чи високим рівнем життя. У таких умовах домогосподарство зіштовхується з необхідністю приймати величезну кількість рішень: кому яку роботу виконувати у першу чергу, хто буде заробляти гроші, а хто виховувати дітей і т.п.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38189
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kyiveconomiccenter_14.09.pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.