Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38234
Назва: Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі
Автори: Гуменюк, Юрій
Ключові слова: Ресторанна справа
сфера послуг
платоспроможний попит
прямі іноземні інвестиції
продуктивність праці
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Гуменюк, Ю. Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі [Текст] / Юрій Гуменюк // Журнал європейської економіки. - 2019. - Т. 18, № 4. - С. 416-428.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано роль сфери послуг в розвитку національної економіки країни. Доведено, що штучне культивування сфери послуг в умовах деградації галузевої структури та скорочення ефективного сукупного попиту не може вивести її у ранг локомотива економічного розвитку. Методологічно обґрунтовано авторську позицію щодо синергії рівня доходів домогосподарств, структури їх витрат, інвестиційної привабливості країни та продуктивності праці в її економіці. Зазначено, що сегменту сфери послуг, безпосередньо спрямованому на особу, також властива техніко-технологічна інноваційність, яка виявляється у поглибленні персонізації надання послуг громадського харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38234
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 18 (№4) Грудень 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГУМЕНЮК.pdf236.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.