Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38234
Назва: | Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі |
Автори: | Гуменюк, Юрій |
Ключові слова: | Ресторанна справа сфера послуг платоспроможний попит прямі іноземні інвестиції продуктивність праці |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Гуменюк, Ю. Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі [Текст] / Юрій Гуменюк // Журнал європейської економіки. - 2019. - Т. 18, № 4. - С. 416-428. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано роль сфери послуг в розвитку національної економіки країни. Доведено, що штучне культивування сфери послуг в умовах деградації галузевої структури та скорочення ефективного сукупного попиту не може вивести її у ранг локомотива економічного розвитку. Методологічно обґрунтовано авторську позицію щодо синергії рівня доходів домогосподарств, структури їх витрат, інвестиційної привабливості країни та продуктивності праці в її економіці. Зазначено, що сегменту сфери послуг, безпосередньо спрямованому на особу, також властива техніко-технологічна інноваційність, яка виявляється у поглибленні персонізації надання послуг громадського харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38234 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 18 (№4) Грудень 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУМЕНЮК.pdf | 236.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.