Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38355
Назва: Комплексний економічний аналіз земельних ресурсів сільськогосподарських підприємств: організація та методика
Автори: Бруханський, Руслан Феоктистович
Бінчаровська, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: землекористування
земельні ресурси
економічний аналіз
земельні відносини
ринок земель
аналіз земель
Дата публікації: 2019
Видавництво: Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації
Бібліографічний опис: Бруханський Р. Ф., Бінчаровська Т. А. Комплексний економічний аналіз земельних ресурсів сільськогосподарських підприємств: організація та методика. Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації. Випуск 1-2. 2019. С. 97-104.
Серія/номер: ;1-2
Короткий огляд (реферат): Аналіз земельних ресурсів сільськогосподарських підприємств сьогодні є важливим аспектом земельної реформи і господарського процесу кожного агропідприємства. Він охоплює комплексний набір об’єктів та завдань, розкриття та виконання яких потребують застосування комплексного набору показників відповідно до етапів роботи і загальних рекомендацій. Одним із основних завдань аналізу земельних ресурсів на сьогодні є формування систем автоматизованого пошуку, збору та обробки інформації, а також створення механізмів автоматичного отримання готової аналітичної інформації відповідно до потреб, посад і ситуацій. Методи дослідження методики аналізу земельних ресурсів ґрунтуються на комплексному аналізі та синтезі, формальній та діалектичній логіці. Розроблено і обґрунтовано цілісний методичний апарат, який спроможний забезпечити реалізацію зазначених у ньому завдань – підвищення рівня обґрунтованості рішень, збереження та покращення параметрів, дотримання принципів сталості, сформовано методичну базу аналізу та запропоновано власну комплексну систему показників землекористування, визначено чітку послідовність дій в межах аналізу, що дозволить більш повно і ґрунтовно вивчити об’єкт дослідження. Перспективи подальших досліджень аналізу земельних ресурсів сільськогосподарського призначення полягають у розробці пропозицій щодо розширення комплексної системи показників аналізу земель сільськогосподарського призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38355
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.