Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38541
Назва: Адміністративно-правове забезпечення іпотечного кредитування в Україні
Інші назви: Administrative and Legal Support for Mortgage Lending in Ukraine
Автори: Авраменко, Ярослава Петрівна
Avramenko, Y. P.
Ключові слова: адміністративно-правове забезпечення
іпотека
іпотечна інфраструктура
іпотечне кредитування
публічне управління
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Авраменко, Ярослава Петрівна Адміністративно-правове забезпечення іпотечного кредитування в Україні [Текст] : дис. ... канд. юр. наук : 12.00.07 / Ярослава Петрівна Авраменко. – Тернопіль : ТНЕУ, 2020. – 207 с.
Короткий огляд (реферат): Унаслідок проведеного дослідження, на основі аналізу законодавства та його реалізації, вивчення релевантної теорії, а також національної і зарубіжної практики побудовано комплекс сучасних науково-обґрунтованих положень адміністративно-правового забезпечення іпотечного кредитування в Україні як інституту публічного управління, запропоновані конкретні шляхи удосконалення нормативних основ та практичної діяльності суб’єктів та учасників іпотечних правовідносин. У дисертації досліджено правову природу і ґенезис правовідносин у сфері іпотечного кредитування та його регулювання, за результатами чого синхронізовано основні етапи розвитку іпотеки у Західному світі та на українських землях. Важливим чинником дослідження адміністративно-правового забезпечення стало визначення розбудови іпотечної інфраструктури як основної цілі, що складає зміст публічного управління відносинами іпотечного кредитування. Шляхом систематизації адміністративно -правових функцій та методів регулювання іпотечного ринку було побудовано комплексне бачення цих інструментів публічного впливу в Україні дотично до предмету дослідження. Дослідження правового регулювання публічного управління в сфері іпотечного кредитування дозволило охарактеризувати діяльність суб’єктів публічного управління цією галуззю та, зокрема, особливості відносин за участю Фонду гарантування вкладів фізичних осіб як особливого суб’єкта утримання у здоровому стані відносин іпотечного кредитування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38541
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avraamenko.pdf991.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.