Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38563
Назва: Адміністративно-правове зебезпечення доброчесності працівників правоохоронних органів України
Інші назви: Administrative and legal support of integrity of law enforcement officers of Ukraine
Автори: Писанець, Віталій Анатолійович
Pisanets, V. A.
Ключові слова: доброчесність
принцип доброчесності
правоохоронні органи
адміністративні процедури
адміністративно-правове забезпечення
працівники правоохоронних органів
персонал
публічна служба
корупція
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Писанець, Віталій Анатолійович Адміністративно-правове зебезпечення доброчесності працівників правоохоронних органів України [Текст] : дис. ... канд. юр. наук : 12.00.07 / Віталій Анатолійович Писанець. – Тернопіль : ТНЕУ, 2020. – 201 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертація є однією з перших монографічних праць, в якій комплексно, з використанням сучасних методів пізнання, урахуванням новітніх досягнень науки адміністративного права досліджено концепцію правового забезпечення доброчесності працівників правоохоронних органів України, в результаті чого було сформовано пропозиції теоретико-методологічного, нормативного та практичного характеру, здатні по-новому оцінити підходи до розуміння доброчесності як важливого та необхідного компоненту професійної характеристики працівника правоохоронних органів. У роботі здійснено характеристику стану наукової розробки питань доброчесності в сучасній правовій науці; визначено зміст та природу доброчесності як теоретико-правової категорії; здійснено характеристику доброчесності як режиму та принципу в діяльності правоохоронних органів; розкрито ключові проблеми правового регулювання забезпечення доброчесності в правоохоронних органах; розглянуто статус та повноваження суб’єктів забезпечення доброчесності в правоохоронних органах; проаналізовано інструменти (адміністративні процедури) забезпечення доброчесності в правоохоронних органах; розроблено пропозиції та рекомендації теоретичного та практичного значення, спрямовані на удосконалення адміністративно-правового забезпечення доброчесності працівників правоохоронних органів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38563
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis_pisanec.pdf1.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.