Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39274
Назва: Біологічні особливості кабачка та елементи технології вирощування
Автори: Оришин, С. С.
Овчарук, В. І.
Овчарук, О. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Оришин С. С. Біологічна фіксація азоту агроценозами сої та застосування інокулянтів [Текст] / Орищин С.С., Овчарук В.І., Овчарук О.В. // Сучасний стан науки в сільському господарстві та природокористуванні: теорія і практика : зб. тез доп. II Міжнар. Наук. Інтернет-конф. [м. Тернопіль, 20 листоп. 2020 р.] / редкол. : Andrzej Samborski, Marcin Niemiec, В. І. Овчарук [та ін.] ; ред. О. В. Овчарук, В. Я. Хоміна. – Тернопіль : ЗУНУ, 2020. – С. 135-137.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39274
Розташовується у зібраннях:СУЧАСНИЙ СТАН НАУКИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ : ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА (20 листопада 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
135-137 Орищин.pdf490.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.