Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39286
Назва: Біологічні особливості капусти савойської та елементи технології вирощування
Автори: Стецишин, О. Я.
Овчарук, В. І.
Овчарук, О. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Стецишин О. Я. Біологічні особливості капусти савойської та елементи технології вирощування [Текст] / Стецишин О.Я., Овчарук В.І., Овчарук О.В. // Сучасний стан науки в сільському господарстві та природокористуванні: теорія і практика : зб. тез доп. II Міжнар. Наук. Інтернет-конф. [м. Тернопіль, 20 листоп. 2020 р.] / редкол. : Andrzej Samborski, Marcin Niemiec, В. І. Овчарук [та ін.] ; ред. О. В. Овчарук, В. Я. Хоміна. – Тернопіль : ЗУНУ, 2020. – С. 166-168.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39286
Розташовується у зібраннях:СУЧАСНИЙ СТАН НАУКИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ : ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА (20 листопада 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
166-168 Стецишин.pdf277.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.