Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39828
Назва: | ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО ВИРОБНИЦТВА |
Інші назви: | STATE FOOD SECURITY POLICY AS AN IMPORTANT FACTOR IN THE DEVELOPMENT OF DOMESTIC AGRICULTURAL PRODUCTION |
Автори: | Бидик, Алла Геннадіївна |
Ключові слова: | система технічного, санітарного, фітосанітарного регулювання, технічні бар’єри, стандарти, система безпеки та якості аграрної та харчової продукції, політика впровадження системи харчової безпеки |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Модернізація економіки України: основні тенденції та проблеми: монгр./ за наук.ред. канд.екон.наук, доц. Н.Є. Кульчицької. Чортків: ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Бидик А.Г. Державна політика харчової безпеки як важливий чинник вітчизняного агропродовольчого виробництва/ А.Г. Бидик// Модернізація економіки України: основні тенденції та проблеми: монгр./ за наук.ред. канд.екон.наук, доц. Н.Є. Кульчицької. Чортків: ТНЕУ, 2020. С. 11-21. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39828 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
№ 3. Монографія.pdf | 513.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.