Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39848
Назва: Соціально-економічні фактори формування фондового ринку: роль вищої освіти
Автори: Абедін, Тасінул
Сен, Канон Кумар
Рахман, Мохаммад Ріфат
Актер, Шармін
Ключові слова: Формування фондового ринку
розвиток банківського сектору
вища освіта
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Соціально-економічні фактори формування фондового ринку: роль вищої освіти [Текст] / Тасінул Абедін, Канон Кумар Сен, Мохаммад Ріфат Рахман, Шармін Актер // Журнал європейської економіки. – 2020. – Т. 19, № 2. – С. 242-264.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив економічного зростання та розвитку банківського сектору як економічних факторів та вищої освіти як соціального фактора на формування фондового ринку в Бангладеш у період з 1976 р. по 2015 р. Вказано на значний позитивний вплив розвитку банківського сектору і економічного зростання та незначний позитивний вплив вищої освіти на формування фондового ринку як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі. Обґрунтовано, що позитивний довгостроковий вплив соціально-економічних факторів на формування фондового ринку свідчить про те, що з часом зростання рівня вищої освіти, економічне зростання та розвиток банківського сектору сприяють формуванню фондового ринку. Акцентовано, що уряду слід приділяти особливу увагу підвищенню рівня вищої освіти, прискоренню економічного зростання й розвитку банківського сектору з метою забезпечення широкої бази для фондового ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39848
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 19 (№2) Червень 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АБЕДІН.pdf346.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.